Our people

The story of Raffinerie Tirlemontoise is one of rich traditions and successful innovations, a story of passion, major achievements, entrepreneurship, self-reflection, commitment and team spirit. In short: a story of people. It isn’t a fairy tale, but a unique and powerful reality in which manual workers, employees and management strive towards the same goal: together we are stronger through sugar!

Rt Ts Onze Mensen
Samen sterker!

Kweekvijver voor talent

De Tiense Suikerraffinaderij is actief in gans België en stelt ± 600talenten te werk, talenten met een eigen karakter én een hart voorsuiker! Maar ze zijn ook voortdurend op zoek naar nieuw talent.Talent dat de kans krijgt om te groeien in een internationale context, bij een financieelgezond Belgisch topmerk. En dat de ruimte krijgt om in een dynamische,groeiende sector op een maatschappelijk verantwoorde manier het verschil temaken tussen kwaliteit en topkwaliteit.

Aantrekkelijke carrièrekansen

Ons aanbod? Een uitdagende werkomgeving bij de Südzucker groep, één van de grootste suikerproducenten van Europa. Een greep uit onze troeven:

  • afwisselend takenpakket;
  • uitgebreide netwerkmogelijkheden;
  • interne mobiliteit en doorgroeimogelijkheden;
  • internationale kansen;
  • brede waaier van opleidingen;
  • uitstekend evenwicht werk-privéleven.

Werken aan de toekomst

De Tiense Suikerraffinaderij drijft niet alleen op het enthousiasme vanhaar huidige medewerkers. We investeren ook volop in onze collega’s van detoekomst. Zo zetten we volop in op duaal leren met ons eigen opleidingslokaalmaar begeleiden we ook een maximum aan stagiairs. Bovendien delen we onzekennis met toekomstige bachelors en masters en sponsoren we tal van evenementendie bijdragen tot een gezonde geest in een gezond lichaam.

Innovatieve voedingsproducten ontwikkelen betekent voortdurend investeren in de mensen van vandaag en morgen. Daarom is de Tiense Suikerraffinaderij zoveel meer dan het wereldvermaarde klontje!

Collega's 'In the Picture'

In onderstaand filmpje vertellen enkele collega's over hun werk(plezier) en ervaringen bij de Tiense Suikerraffinaderij.

Deze video maakt deel uit van de reeks 'In the picture', gemaakt door Fevia, de Federatie van de Belgische voedingsindustrie.

Knockaert Nathalie

Wat begon als een uitdaging, is de job van mijn leven geworden

Nathalie Knockaert, Fabrikant